top of page

Wed, Mar 20

|

Besloten facebookpagina + Zoom

11-day Challenge: Spring Cleanse

Welkom in deze 11-daagse Spring Cleanse. In aanloop naar de lente is het voor ons fysieke lichaam gezond om te zuiveren. Niet voor niets geldt de vasten voor Pasen. De periode voor overgang winter/zomer en zomer/ winter is ideaal hiervoor. Een fysieke maar ook mentale en emotionele uitzuivering.

Oeps! Sorry, dit event is helaas volzet.
See other events
11-day Challenge: Spring Cleanse
11-day Challenge: Spring Cleanse

Time & Location

Mar 20, 2024, 7:00 PM – Mar 30, 2024, 11:00 PM

Besloten facebookpagina + Zoom

Guests

About the event

Het doel van deze 11-dagen challenge is zuivering. 

De focus ligt op ons fysiek lichaam door bewuster te gaan eten. Je kan kiezen hoe je dit mee gaat invullen. Je zet voor jezelf en haalbare intentie neer die je kan volhouden. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het laten van toegevoegde suikers, geen koffie of alcohol, meer groenten en fruit eten, meer water drinken of mee starten met het groene dieet uit Kundalini Yoga traditie.

Wat kan je verwachten?

  • Gedurend deze 11-dagen challenge doen we samen elke dag life eenzelfde meditatie sadhana. Een krachtige meditatie om karma en elektromagnetisch veld uit te zuiveren. Deze meditatie duurt ook 11 minuten, exclusief intunen en een moment van stilte. In totaal dus ongeveer 20 minuten.
  • 2 x een kundalini Yoga kriya ter ondersteuning van de Spring Cleanse via ZOOM, life of via opname als je er niet life bij kan zijn. Data: 20 en 27 maart om 19u.
  • Inspirerende korte ademhalingen en recepten op de feed van de besloten facebookpagina.
  • Voor wie een extraatje wil: Groen dieet van 20 tot 27 maart. Een groene vasten voor Pasen :-)

Meditatie Sadhana

Een meerdaagse challenge of sadhana geeft je die kracht en volharding. Elke dag, stap per stap, gewoon al aanwezig zijn op je mat, geeft een duidelijk signaal aan je onderbewuste en het universum, dat je klaar bent. Telkens opnieuw een ontmoeting met je hart en ziel. Het geeft je discipline, karakter en versterkt wilskracht en daadkracht.

Doe je dit samen met gelijkgestemden, geeft dit extra kracht om te blijven volhouden. Je steunt elkaar, door er te zijn en te weten dat de anderen die dag net dezelfde practice doen voor persoonlijke ontwikkeling. Je wordt gedragen door een gezamenlijk veld.

Je geest houdt je in je greep door onderbewuste programmeringen aan slechte gewoonten en overtuigingen om je vast te houden in het normaal, in de comfortzone. Dit houdt je misschien wel veilig maar dit is schijnveiligheid omdat het je vast houdt in patronen en verhindert te groeien in de beste versie van jezelf. Iemand die niet kan groeien en blijft zitten met een gevoel dat er meer is in het leven, zoekt tevergeefs naar voldoening van buitenaf. Vaak wordt de leegte gevuld met externe middelen die maar heel even een gevoel van vervulling geven maar niet op lange termijn, zoals suiker, iets aankopen, roken, uitgaan enz.

Hoe ziet deze sadhana er uit?

A. Als basis is er de practice zelf, de sadhana. 

Dit is de ochtendpractice. Maar kan je de practice 's morgens niet doen en doe je deze liever 's avonds is dit ook helemaal prima.

Om 6u30 s' morgens (ja ja, je leest het goed!) doen we samen in de week online onze 11-daagse meditatie 'Clear the Arcline'.

B. Waar tref je alle video's? 

Op een verborgen pagina op facebook waar we elkaar kunnen steunen en inspireren.

C. Als start en op het einde organiseer ik een masterclass via Zoom. 

Woensdag, 20 en 27 maart.

Dit is een online les (of eventueel hybride life les in Studio Reload in Mortsel, afhankelijk van aantal inschrijvingen). 

De opname kan je bekijken op de facebookpagina of via YouTube (verborgen video).

Exchange of energy:

Voor de hele 11 daagse maar liefst 33€, dit is ongeveer 1 euro per dag investering in jezelf!  Het is een pilootproject en daarom zet ik de prijs wat lager dan dat ik normaal zou vragen. Uit jullie feedback kan ik in de toekomst nog betere challenges en masterclasses organiseren. Dit is voor mij ook goud waard!

Hoe meer je erin steekt, hoe meer je eruit haalt. Is het voor jou niet mogelijk om wegens omstandigheden de challenge volledig te volbrengen. Geen nood. Wees dan ook zacht voor jezelf. Je behoudt toegang tot de verborgen facebook account waarop je alle video's en inspiratie terugvindt en kan heropstarten als je je klaar voelt. Mis je eens een dagje, ook geen nood. Het is de intentie en volharding die telt! De groep draagt je mee in de energie. Dat is net de kracht om dit samen te doen!

Interesse?

Je kan rechtstreeks inschrijven en betalen via Momoyoga.

Of meld je hier aan op de gastenlijst. Voor opstart ontvang je een mail met alle instructies en betalingsinformatie.

Liefs,

Sigrid

Share this event

bottom of page