top of page

Wed, Aug 16

|

via Instagram of zoom

21-day Challenge: Limitless & unbound

Een van de krachtigste tools voor persoonlijke transformatie is een sadhana. Op basis van een heldere intentie beloof je jezelf trouw aan een dagelijkse practice of ritueel. Het geeft kracht om belemmerende overtuigingen te doorbreken op weg naar je dharma. Samen hou je langer vol.

Registration is closed
See other events
21-day Challenge: Limitless & unbound
21-day Challenge: Limitless & unbound

Time & Location

Aug 16, 2023, 6:00 AM – Sep 24, 2023, 6:00 AM

via Instagram of zoom

Guests

About the event

In deze 21-dagen challenge die start op nieuwe maan , in de nog doorzinderende energie van de nieuwe maancyclus, zetten we een stevige intentie neer, nl. "ik volg moedig en in volle vertrouwen mijn dharma". Dharma is je unieke levenspad dat leidt naar expansie en de beste versie van jezelf. Een leven naar je eigen unieke waarheid, wie je in essentie bent. Dharma is je unieke blauwdruk, dat wat je hart verlangt te doen hier op aarde. Het is de roep van je ziel.

Dit vraagt moed omdat het je uitnodigt om doorheen angsten, weerstand, verwachtingen en conditioneringen tegen in te gaan. Zowel innerlijke weerstand als externe belemmeringen.

Een 21-daagse challenge of sadhana geeft je die kracht en volharding. Elke dag, stap per stap, gewoon al aanwezig zijn op je mat, geeft een duidelijk signaal aan je onderbewuste en het universum, dat je klaar bent. Dat je jezelf opent voor je dharma of zielenmissie. Het geeft je karakter en versterkt wilskracht en daadkracht.

Doe je dit samen met gelijkgestemden, geeft dit extra kracht om te blijven volhouden. Je steunt elkaar, door er te zijn en te weten dat de anderen die dag net dezelfde practice doen voor persoonlijke ontwikkeling. Je wordt gedragen door een gezamenlijk veld.

Je geest houdt je in je greep door onderbewuste programmeringen aan slechte gewoonten en overtuigingen om je vast te houden in het normaal, in de comfortzone. Dit houdt je misschien wel veilig maar dit is schijnveiligheid omdat het je vast houdt in patronen en verhindert te groeien in de beste versie van jezelf. Iemand die niet kan groeien en blijft zitten met een gevoel dat er meer is in het leven, zoekt tevergeefs naar voldoening van buitenaf. Vaak wordt de leegte gevuld met externe middelen die maar heel even een gevoel van vervulling geven maar niet op lange termijn, zoals suiker, iets aankopen, roken, uitgaan enz.

Hoe ziet deze sadhana er uit?

A. Als basis is er de practice zelf, de sadhana. Dit is de ochtendpractice. Maar kan je de practice 's morgens niet doen en doe je deze liever 's avonds is dit ook helemaal prima.

Om 6u s' morgens (ja ja, je leest het goed!) doen we samen in de week online onze 40-daagse challenge.

Wat houdt deze sadhana in?

  1. Eén vers uit de Japji die vibreert met je dharma . Japji is een heilige poëtische tekst in het Gurmuki met een magische vibratie. Het reciteren ervan geeft je vleugels en werkt diep in op je onderbewuste op weg naar bevrijding en verlichting (=zelfbewustzijn). (5 minuten).
  2. Long Ek Ong Kar meditatie: reset al je chakra's en zet je in je kern. Ideaal om zo de dag te starten. (7 min)
  3. Yoga kriya (foundation for infinity) met de meditatie 'limitless & unbound' (30 min.)

B. Naast deze 21-daagse is er een verborgen pagina op sociale media waar we elkaar kunnen steunen en inspireren.

C. Als start, in het midden en op het einde organiseer ik een masterclass. 

Data nog te bepalen.

Dit is een online les (of eventueel hybride life les in Studio Reload in Mortsel, afhankelijk van aantal inschrijvingen). 

Exchange of energy:

Voor de hele 21 daagse maar liefst 44€, dit is ongeveer 2 euro per dag investering in jezelf! 

Hoe meer je erin steekt, hoe meer je eruit haalt. Is het voor jou niet mogelijk om wegens omstandigheden de challenge volledig te volbrengen. Geen nood. Wees dan ook zacht voor jezelf. Je behoudt toegang tot de verborgen instagram account waarop je alle video's en inspiratie terugvindt en kan heropstarten als je je klaar voelt. Mis je eens een dagje, ook geen nood. Het is de intentie en volharding die telt! De groep draagt je mee in de energie. Dat is net de kracht om dit samen te doen!

Interesse?

Meld je hier aan. Voor opstart ontvang je een mail met alle instructies en betalingsinformatie.

Sat Nam

Share this event

bottom of page