top of page

Sun, Jul 25

|

Hamme

De dag buiten de tijd

De dag buiten de tijd is een magische poortdag, die we niet zo maar laten voorbij gaan. Vaarwel aan het jaar van de storm! Welkom aan een nieuw jaar om zaadjes te planten! Zondagvoormiddag 25/7 organiseer ik samen met Ann van ‘AnnimA’ een ‘feest van verbondenheid’. Lees verder hieronder.

Registration is Closed
See other events
De dag buiten de tijd
De dag buiten de tijd

Time & Location

Jul 25, 2021, 9:30 AM – 1:00 PM

Hamme, Kaaiplein 32, 9220 Hamme, België

About the event

In de 13 Manen 'Maya' Kalender is 24 juli de laatste dag van het Maya-jaar, 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar. 25 juli is dus de dag tussen de jaren in, de 'Dag Buiten De Tijd'.Op deze magische poortdag, tussen het oude en het nieuwe, viert men wereldwijd telkens opnieuw een nieuw bewustzijn en begin, samen in harmonie met de aarde. Op deze dag wordt het oude losgelaten en een heldere intentie gezet voor een volgende cyclus.

Zondagvoormiddag 25/7 organiseer ik samen met Ann van ‘AnnimA’ een ‘feest van verbondenheid’. We starten om 9u30 en eindigen rond 13.00u.

Kom jij graag meevieren en je verbinden? Schrijf je dan in via deze link

Wat mag je verwachten : Een voormiddag van Yoga : Tao Chakra Yoga en Kundalini Yoga (mantra)zang met begeleiding van de ukelele door Sigrid

Chakradans, Healing, verbinding met je Hogere Zelf én het Al, Innerlijke reis meditatie, Soundhealing, ….

 We vieren het leven, de liefde, een nieuw Jaar…!

Waar?

Bij goed weer : naast de petanquebaan op het grasplein van Sporthal Meulenbroek te Hamme. Bij regenweer kunnen we ons verplaatsen naar de Spiegelzaal in de Sporthal. (Rekening houdend met de C-regels)

Wat voorzie je Zelf? Een (yoga)matje, handdoek, (meditatie)kussentje en dekentje. (Op aanvraag kan er 1 van deze benodigdheden voor jou voorzien worden) Voldoende drinkwater, lunch. Draag comfortabele kledij en voorzie ‘laagjes’.

Ann zal ook opgeladen edelsteenwater voorzien zodat je dat kan ‘aanvullen’ met je eigen drinkwater! Chris van Dream-Ice zal ons verwennen met een ‘droomijsje’. 

Op het einde krijgt iedereen nog een klein presentje!

 Van harte welkom!

Share this event

bottom of page