top of page

Thu, Jun 20

|

Antwerpen

Full Moon Healing Circle Lighthouse

Herinner je de magische healing circles nog in onze Lighthouse? Onder de energie van de volle maan verbinden met gelijkgestemden en in eerste plaats met je eigen hart. Welkom in deze cirkel van verbinding met de magie van Kundalini Energy Bliss.

Registration is closed
See other events
Full Moon Healing Circle Lighthouse
Full Moon Healing Circle Lighthouse

Time & Location

Jun 20, 2024, 8:00 PM – 9:45 PM

Antwerpen, Van Trierstraat 40, 2018 Antwerpen, Belgium

Guests

About the event

Wat kan je verwachten van deze avond?

Energie

We starten met een zachte kundalini yoga set en ademhalingsoefeningen om de kundalini in onszelf te voelen stromen. Zakken in een gevoel van veilig thuiskomen bij jezelf. Vanuit die energie maken we verbinding met elkaar en de energie van de maan in een krachtige magische kundalini healing circle. 

Ceremonie

Het is ook feest! De magie van de volle maan in combinatie met het feest van de zonnewende, de dagen waar de zon in haar volle kracht staat. Wat een mooie samenkomst van zon en maan, yin en yang.

Celebration

Het zal ook de laatste keer zijn dat we samen kunnen vieren, helen, dansen en zingen in Zaal Van Trier. Deze zaal, onze Lighthouse, wat nog steeds aanvoelt als thuiskomen, waar we samen door veel leed en vreugde gingen op ons pad van persoonlijke ontwikkeling. De eigenares heeft de zaal verkocht en zal omgevormd worden tot een woonst.  Het is ook wat afscheid nemen van wat was met vooruitblik om een nieuw begin. Wij zijn samen de Lighthouse voor elkaar! 

Praktisch:

Er is nog wel wat materiaal in de zaal aanwezig zoals zitkussentjes en dekens. Maar ik ben niet zeker of er nog voldoende matjes zijn. Heb je een matje en ben je in de mogelijkheid om het mee te nemen, raad ik dit zeker aan. Zo niet, geef me een seintje, dan reserveer ik voor jou een matje. Ik breng zeker ook matjes mee.

Water en thee zijn aanwezig.

Na de yoga en meditatie samen, is er nog de gelegenheid om gezellig na te praten in de mooie grote keuken of buiten op het terras. 

Exchange of energy

Het is feest! Het zou fijn zijn om met vele mooie zielen te kunnen samen komen in ceremonie om afscheid te kunnen nemen van deze mooie zaal. 

Je komt op basis van een vrije bijdrage, vanaf 15€ tot 25€ of meer als dat goed voelt....

Spread the word....

Het evenement kan doorgaan vanaf minstens 5 personen.

Zeer welkom!

Share this event

bottom of page