top of page

Fri, Dec 08

|

Mortsel

Inner Light Mantra Cirkel met Mantra Amrita (Lotte Verbeeck)

Be the Light you wish to see in the world. Mantras zingen is een zeer fijne manier om de emoties te reguleren. Samen mantras zingen heeft het extra voordeel van te coreguleren met gelijk-gestemden. Samen verlichten we deze donkere tijd en dragen het licht uit in de wereld.

Registration is closed
See other events
Inner Light Mantra Cirkel met Mantra Amrita (Lotte Verbeeck)
Inner Light Mantra Cirkel met Mantra Amrita (Lotte Verbeeck)

Time & Location

Dec 08, 2023, 7:30 PM – 10:00 PM

Mortsel, Lusthovenlaan 9, 2640 Mortsel, Belgium

Guests

About the event

Alles is vibratie en elk element in dit universum is in een constante staat van vibratie, aan ons getoond door licht, geluid en energie. Onze zintuigen nemen maar een deel waar van deze oneindige vibratie. Door in een vast ritme te vibreren met de ademhaling om een specifiek geluid dat zich verhoudt tot het creatieve geluid of de sound current, kan de mens zijn gevoeligheid uitbreiden voor het ontvangen van het volledige spectrum van vibratie. Gelijkaardig aan een noot die zich verspreid door de aanraking van een snaarinstument. Met andere woorden, als jij vibreert, vibreert het hele universum met jou. (vrij vertaald vanuit yogi bhajan)

8 december is ook Bodhi dag, een dag waar mantra's en sutras gezongen worden ter ere van dharma. Het doel is staat van verlichting te vieren. 

Op deze Bodhi dag  stellen we onze ReLoad Studio dus graag open voor gelijkgstemden om het licht in deze donkere tijd  aan te steken en de verlichting verder uit te dragen in de wereld. En we zouden het heel fijn vinden als jij er ook bij kan zijn.

De cirkel heeft een maximum van 25 deelnemers. Thee en water worden voorzien.

Schrijf je in via de gastenlijst om zeker te zijn van een plaatsje. Betalen doe je ter plaatse.

Tot dan! 

Kirsten, Sigrid, Kristin & Lotte XXXX

Share this event

bottom of page