top of page

Wed, Jan 24

|

Zaal Van Trier

Rebirthing: Time to shine

Wist je dat ons onderbewuste 90% verantwoordelijk is voor onze acties en reacties? Dit betekent dat maar 10% van wat we doen, zeggen en beslissen bewust is. Als we niet regelmatig ons onderbewuste opkuisen van patronen en overtuigingen die ons niet meer dienen, houden we onszelf tegen om te groeien

Registration is closed
See other events
Rebirthing: Time to shine
Rebirthing: Time to shine

Time & Location

Jan 24, 2024, 8:00 PM – 9:45 PM

Zaal Van Trier, Van Trierstraat 40, 2018 Antwerpen, Belgium

Guests

About the event

Een nieuw jaar roept bij velen onder ons ook nieuwe voornemens op. We zien het nieuwe jaar als kans voor positieve verandering. Maar halfweg verwelkt de kracht en het enthousiasme en vergt het enorm doorzettingsvermogen om consistent de nieuwe gewoonte aan te houden. Waarom?

De wortels van oude denkpatronen zijn niet verwijderd uit ons onderbewuste waardoor we snel terugvallen op oude gewoonten.

Als we niet regelmatig ons onderbewuste opkuisen van patronen en overtuigingen die ons niet meer dienen, houden we onszelf tegen om te groeien. We worden gewoontedieren.

Met deze specifieke Kundalini yoga technieken, confronteren we onszelf met deze patronen om ze verder te helen en om te buigen naar meer positieve denkpatronen.

Wat houdt een Rebirthing les in?

Kundalini Yoga, meditaties met mantra of visualisaties, ontspanning.

Iedereen kan deelnemen. Geen ervaring nodig.

Praktisch:

Woensdag 24 januari om 20u tot +- 21u30 à 21u45 ten laatste.

Deuren zijn open vanaf 19u45. Ik kan je niet eerder binnen laten want er is nog een les yin yoga vooraf die in de zaal doorgaat!

Let op: als je interesse hebt om deel te nemen, zet je zeker mee op de gastenlijst. De les kan pas doorgaan vanaf minstens 5 personen. 

Exchange: 24€

Neem je iemand mee? Dan betaalt die persoon slechts 12€. Samen 36€ dus.

Heel graag tot dan!

Liefs,

Sigrid

Share this event

bottom of page