top of page

Thu, Dec 22

|

Antwerpen

Yule Lichtfeest

De Yule nachten zijn de 12 nachten vanaf de Midwinter Zonnewende die starten op 21 december. Het zijn de rooknachten, de magische tijd van overgang en mystiek. Yule nachten betekent dus ‘betoverde nachten’. We nemen je mee in het bijzondere avond vol verbinding, magie en soundhealing.

Registration is closed
See other events
Yule Lichtfeest
Yule Lichtfeest

Time & Location

Dec 22, 2022, 8:00 PM – 10:22 PM

Antwerpen, Van Trierstraat 40, 2018 Antwerpen, België

Guests

About the event

Het woord Yule, Jule of Joel (herkennen we daar niet Noël?) vindt zijn oorsprong in het Germaans (jehwl) en betekent spreuk, bezwering of betovering. Yule nachten betekent dus ‘betoverde nachten’.  Om naar de oorsprong te gaan, moeten we zo een 4000 jaar terug in de geschiedenis, waar de ‘heidense’ praktijken van de godinnencultus overheersten.  Men gebruikte de 28 dagen (een maan-gang) voor de eerste Yulenacht om een fundamentele verandering in je vibratie te bewerkstelligen. 

Je kan elke Yulenacht op een betoverende, spirituele manier vormgeven om je energetisch voorbereiden op het Nieuwe Jaar. Richt je in de eerste 6 nachten in je rituelen op het afleggen van oud zeer en het afsluiten van het oude jaar.

En richt je op de tweede set van 6 dagen op wensen voor het komende jaar.

We laten deze bijzondere magische tijd niet zo maar voorbij gaan en tappen graag in op de creatieve energie om nieuwe zaadjes te planten. 

Het wordt een avond vol licht en verbinding waar we samen genieten van de magische klanken en vibraties gedragen door de intentie van Yule, loslaten en vernieuwing.

Wat mag je verwachten:

Kundalini Yoga Meditatie, inspiratie, verbinding, sound healing...

en nog veel meer....alles in cocreatie samen met Kristin Juliette en Sigrid Van Tassel

De feestnacht wordt afgesloten met thee en iets lekkers waar je nog wat kan napraten. Het is feest!

Prijs:

- 35€ voor de hele avond inclusief thee, snacks 

Deuren: open vanaf 19u45

Share this event

bottom of page